ProJob

ProJob on Ruotsin länsirannikolla toimiva pieni, mutta tehokas ja nuorekas brändi. Sijaintimme ansiosta olemme lähellä kohderyhmäämme: työntekijöitä, jotka käyttävät ProJob-vaatteita päivittäisessä työssään. Olemme myös lähellä tavarantoimittajia, vähittäismyyjiä ja markkinoita.

Haluamme olla tuotekehityksen edelläkävijä ja siksi käytämmekin laadukkaita materiaaleja ja teemme yhteistyötä markkinoiden parhaiden toimijoiden kanssa. Tuotteissamme yhdistyvät laadukas suunnittelu sekä käytännölliset ratkaisut, jotka huomioivat erityisesti vaatteiden käyttäjien monipuoliset tarpeet. Ergonomia, toimivuus ja laatu, nämä ovat tärkeimmät arvot saattavat kuulostaa itsestäänselvyyksiltä. Vaaditaan kuitenkin paljon, jotta tämän päivän työntekijöiden korkeat odotukset täyttyvät - ja vielä enemmän, jotta tiettyyn brändiin tottunut asiakas kokeilee jotain uutta.

Pärjätäkseen kilpailussa ProJobin on aina oltava askeleen edellä suuria brändejä. Tähän haasteeseen vastaamme ilomielein, joka päivä. Pidämme kiinni perinteistämme, mutta uskallamme katsoa myös eteenpäin. Meillä kokemus yhdistyy uteliaisuuteen ja avoimeen mieleen. Laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti korkealaatuiset tuotteet turvalliseen, näyttävään ja toimivaan työvaatepukeutumiseen. Tuotteemme sekä tuntuvat hyviltä, että näyttävät hyviltä - valitse siis PROJOB!