Yritys

Halftime Oy:n tarina

Laadukkaat yrityslahjat ja menekinedistämistuotteet muistetaan!

Halftime Oy on tamperelainen perheyritys, joka on toimittanut laadukkaita liikelahjoja ja menekinedistämistuotteita suomalaisille yrityksille ja yhteisöille jo vuodesta 1985.

Olemme ylpeitä työstämme ja siitä että voimme auttaa asiakkaitamme löytämään aina oikeat ideat sekä tuotteet heidän työntekijöilleen, asiakkailleen ja muille sidosryhmille. Aina asiakkaan omaa brändiä tukien.

Toimintamme on perustunut jo 35 vuoden ajan hyvään palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin ja osaavaan henkilökuntaan. Ja jatkuu edelleen samojen arvojen siivittämänä. Nykyisin olemme osa New Wave Profile -konseptia, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin erikoistunutta ketjua.

Mukava henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan, tervetuloa asiakkaaksemme!

 

Kimmo Kivimäki

Toimitusjohtaja, myynti

050 596 8589, kimmo.kivimaki@halftime.fi

Toimitusjohtajamme Kimmo hoitaa hallinnollisten asioiden lisäksi myös myyntiä. Eniten Kimmo nauttii työssään työn monipuolisuudesta, asiakkaiden kanssa toimimisesta sekä hyvien ratkaisujen löytämisestä asiakkaille. Työajan ulkopuolella Kimmo toimii poikansa salibandyjoukkueen valmentajana, pelaa harrastekiekkoa sekä liikkuu luonnossa. Parhaaksi rentoutumistavakseen Kimmo mainitseekin ulkoilun raikkaassa säässä. Suosikkituotteeksi Kimmo nimeää Tampereella valmistetun Sailor -merinovillapipon, jossa yhdistyy kotimaisuus, lämpö, tyylikkyys sekä käytännöllisyys.

Sailor -pipo


Satu Hietanen

Myynti, osto, reskontra

044 556 5909, satu.hietanen@halftime.fi

Vuodesta 1995 Halftimen riveihin kuuluneen Satun työkuvia ovat myynti sekä reskontrasta huolehtiminen. Parasta työssä ovat Satun mukaan tyytyväiset asiakkaat sekä monipuoliset tehtävät. Vapaa-ajalla Satun voi löytää vuodenajasta riippuen SUP-lautailemassa, pyöräilemässä tai hiihtämässä. Ja näin syksyisin parasta rentoutumista Satulle ovat metsäretket. Syksyn suosikkituotteina Satu nimeää Cutter & Buck Stealth -takin sekä heijastavan nyörirepun.

Cutter&Buck Stealth -takki

Clique Heijastava nyörireppu


Mika Ilkko

Myynti
044 799 7080, mika.ilkko@halftime.fi

Entinen superpesispelaaja Mika on toiminut Halftimella myyjänä vuodesta 2018 lähtien. Työn parhaaksi puoleksi Mika nimeää erilaisten ja erikokoisten asiakkaiden kanssa työskentelyn. Vapaa-ajalla golf on vienyt miehen mennessään ja nähtäväksikin jää, mitä Mika keksii talveksi, kun kentät sulkeutuvat. Parhaiten Mika rentoutuu syksyisin takkatulen äärellä kotisohvalla. Suosikkituotteena Mika nimeää ”maailman parhaimman hupparin” eli Helly Hansen Elite -hupparin.

Helly Hansen Elite-huppari


Jussi Puuri

Myynnin tuki, markkinointi

041 512 3185, jussi.puuri@halftime.fi

Kouvolasta kotoisin olevan Jussin tehtäviin kuuluvat markkinointi sekä myynnin tukitoimet. Parasta työssä on Jussin mukaan sisällöntuotanto eri kanaviin sekä asiakkaan kanssa ideointi, millaisia tuotteita heidän logollaan saisi tyylikkäästi merkattua. Vapaa-ajalla Jussi toimii partiossa ryhmänjohtajana sekä opiskelee venäjän kieltä. Syksyllä parasta rentoutumista Jussille on hyvän elokuvan katsominen. Suosikkituotteekseen Jussi mainitsee kovalla käytöllä olevan Bobby -turvarepun.

Bobby -turvareppu


Mikko Ojapelto

myynti

040 770 9010, mikko.ojapelto@halftime.fi

Huittisista käsin operoiva Mikko toimii meillä myyjänä huolehtien erityisesti Satakunnan yrityksistä. Mikon mukaan parasta työssä on löytää hyvät tuoteratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Vapaa-ajalla Mikko viettää illat ja viikonloput valmentaen juniorien jalkapallojoukkuetta. Syksyllä Mikko rentoutuu parhaiten lenkillä koiran kanssa, jonka jälkeen pääsee nauttimaan saunan löylyistä. Suosikkituotteena Mikko nostaa esiin koko Craftin tuoteperheen, joka sopii niin työhön kuin vapaa-aikaan laadukkaiden ja toiminnallisten tuotteiden ansiosta.

Craft -tuotteet


Keijo Hietanen

Hpj, yhtiön perustaja

0400 231 763, keijo.hietanen@halftime.fi