Yritys

Halftime Oy:n tarina

Laadukkaat yrityslahjat ja menekinedistämistuotteet muistetaan!

Halftime Oy on tamperelainen perheyritys, joka on toimittanut laadukkaita liikelahjoja ja menekinedistämistuotteita suomalaisille yrityksille ja yhteisöille jo vuodesta 1985.

Olemme ylpeitä työstämme ja siitä että voimme auttaa asiakkaitamme löytämään aina oikeat ideat sekä tuotteet heidän työntekijöilleen, asiakkailleen ja muille sidosryhmille. Aina asiakkaan omaa brändiä tukien.

Toimintamme on perustunut jo 35 vuoden ajan hyvään palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin ja osaavaan henkilökuntaan. Ja jatkuu edelleen samojen arvojen siivittämänä. Nykyisin olemme osa New Wave Profile -konseptia, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin erikoistunutta ketjua.

Mukava henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan, tervetuloa asiakkaaksemme!

 

   

Kimmo Kivimäki

Toimitusjohtaja, myynti

050 596 8589

kimmo.kivimaki@halftime.fi

 

Toimitusjohtajamme Kimmo hoitaa hallinnollisten asioiden lisäksi myös myyntiä. Eniten Kimmo nauttii työssään työn monipuolisuudesta, asiakkaiden kanssa toimimisesta sekä hyvien ratkaisujen löytämisestä asiakkaille.

Työajan ulkopuolella Kimmo toimii poikansa salibandyjoukkueen valmentajana, pelaa harrastekiekkoa sekä liikkuu luonnossa. Parhaaksi rentoutumistavakseen Kimmo mainitseekin ulkoilun raikkaassa säässä.

Suosikkituotteeksi Kimmo nimeää Tampereella valmistetun Sailor -merinovillapipon, jossa yhdistyy kotimaisuus, lämpö, tyylikkyys sekä käytännöllisyys.

Sailor -pipo

   

Satu Hietanen

Myynti, osto, reskontra

044 556 5909 

satu.hietanen@halftime.fi

 

Vuodesta 1995 Halftimen riveihin kuuluneen Satun työkuvia ovat myynti sekä reskontrasta huolehtiminen. Parasta työssä ovat Satun mukaan tyytyväiset asiakkaat sekä monipuoliset tehtävät.

Vapaa-ajalla Satun voi löytää vuodenajasta riippuen SUP-lautailemassa, pyöräilemässä tai hiihtämässä.

Suosikkituotteina Satu nimeää Cutter & Buck Stealth -takin sekä heijastavan nyörirepun.

Cutter&Buck Stealth -takki

Clique Heijastava nyörireppu

   
 

Jussi Puuri

Myynti, markkinointi

041 512 3185, jussi.puuri@halftime.fi

 

Kouvolasta kotoisin olevan Jussin tehtäviin kuuluvat markkinointi sekä myynti. Parasta työssä on Jussin mukaan sisällöntuotanto eri kanaviin sekä asiakkaan kanssa ideointi, millaisia tuotteita heidän logollaan saisi tyylikkäästi merkattua.

Vapaa-ajalla Jussi toimii partiossa ryhmänjohtajana sekä opiskelee venäjän kieltä. Parasta rentoutumista Jussille on hyvän elokuvan katsominen.

Suosikkituotteekseen Jussi mainitsee kovalla käytöllä olevan Bobby -turvarepun.

Bobby -turvareppu

Johanna Sahlsten

Myynti

044 588 0070, johanna.sahlsten@halftime.fi

Porista kotoisin oleva Johanna palvelee meillä asiakkaita myynnin parissa. Työn parhaiksi puoliksi Johanna mainitsee monipuolisuuden, vaihtelevuuden sekä erilaisuuden. ” On hienoa saada tehdä työtä, joka on kivaa, hauskaa ja mukavaa – työtä iloisten asioiden ympärillä. Mahtavaa saada tutustua uusiin asiakkaisiin - ideoida ja innostua yhdessä. Se juuri onkin työni suola. Olla avuksi ja ennakoida kanssanne uutta tulevaa.”

Vapaa-ajan viettoaan Johanna kuvailee seuraavasti: ” Vapaalla viihdyn kotoillen, koiran kanssa touhuten, metsäpoluilla kulkien, luonnosta nauttien, taivastellen, monia asioita ihastellen ja elämästä nauttien ja näitä kaikkia omaksi ilokseni harrastemielessä kuvailen. Vesillä viihdyn, erityisesti talviuintiin olen hurahtanut. Vapaa-ajastani vietän paljon myös Satakunnassa, Poris. Humoristisesti sanottuna käyn Porisuhdet hoitamas. Täällä juuret, läheiset, ystävyydet.”

Suosikkituotteekseen Johanna mainitsee kolme tuotetta:

* Kaari Loimu X2 – plasmasytytin - monipuolinen ja sopii niin miehelle kuin naiselle.

* Cutter&Buck Wenatchee Jacket talvitakki

* Sagaform Esther – torkkupeitto

Tia Päivärinne

Myyntiassistentti

044 714 3685, tia.paivarinne@halftime.fi

Tian työtehtävät alkavat yleensä silloin, kun tilaus tulee. Tia nimittäin huolehtii siitä, että tilatut tuotteet saavat halutun merkkauksen ja löytävät asiakkaalle oikeassa ajassa. Parasta töissä on Tian mukaan monipuolisuus, vastuu sekä hyvä ilmapiiri.

Vapaa-aikaan Tialla kuuluu ulkoilu ja kuntosalilla käynti. Myös kaverien kanssa oleilu / tekeminen kuuluu vahvasti vapaa-aikaan.

Suosikkituotteikseen Tia nimeää Sidosteen merinovillasukat sekä Cutter&Buckin Wenatchee -toppatakin.

Mika Ilkko

Myynti

044 799 7080
mika.ilkko@halftime.fi

Esittelyteksti tulossa.