Yritys

Halftime Oy:n tarina

Laadukkaat yrityslahjat ja menekinedistämistuotteet muistetaan!

Halftime Oy on tamperelainen perheyritys, joka on toimittanut laadukkaita liikelahjoja ja menekinedistämistuotteita suomalaisille yrityksille ja yhteisöille jo vuodesta 1985.

Olemme ylpeitä työstämme ja siitä että voimme auttaa asiakkaitamme löytämään aina oikeat ideat sekä tuotteet heidän työntekijöilleen, asiakkailleen ja muille sidosryhmille. Aina asiakkaan omaa brändiä tukien.

Toimintamme on perustunut jo 35 vuoden ajan hyvään palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin ja osaavaan henkilökuntaan. Ja jatkuu edelleen samojen arvojen siivittämänä. Nykyisin olemme osa New Wave Profile -konseptia, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin erikoistunutta ketjua.

Mukava henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan, tervetuloa asiakkaaksemme!

 

Kimmo Kivimäki

Toimitusjohtaja, myynti

050 596 8589, kimmo.kivimaki@halftime.fi

Ylöjärveltä kotoisin oleva Kimmo on ollut Halftimen palveluksessa vuodesta 2003 alkaen. Alun perin työharjoitteluun Halftimelle tullut Kimmo aloitti vuoden 2018 alusta yrityksemme uutena toimitusjohtajana. Ylöjärvellä Kimmo asustelee vaimon ja kolmen pojan kanssa. Vapaa-ajalla mies on lähes yhtä kiireinen kuin töissä, mutta kun aikaa löytyy, niin Kimmon löytää jääkiekkoa pelaamasta.


Satu Hietanen

Myynti, osto, reskontra

044 556 5909, satu.hietanen@halftime.fi

Tampereelta kotoisin oleva Satu on toiminut Halftimen riveissä jo vuodesta 1995. Sadun työnkuviin kuuluvat myyntityöt, osto ja reskontra. Satu asuu Akaan Toijalassa ja hänen perheeseensä kuuluuvat mies sekä 2001 ja 2003 syntyneet pojat. Satu kuvaa itseään kiekko- ja pesisäidiksi, sillä poikien harrastukset ovat myös hänen harrastuksiaan. Jos aikaa kuitenkin jää poikien kuljettamiselta tai kentän äärellä jännittämiseltä, käy Satu Pilateksessa tai kävelyllä. Suosikkituotteita Sadulla on monia, mutta jokapäiväisessä käytössä hänellä on CamelBakin Eddy-juomapullo.

CamelBak Eddy -juomapullo


Mika Ilkko

Myynti
044 799 7080, mika.ilkko@halftime.fi

Suomussalmella syntynyt, mutta Kajaanissa kasvanut pesäpallomies Mika astui Halftimen palvelukseen vuoden 2018 helmikuun alussa. Mikan tehtäviin yrityksessämme kuuluvat myyntityöt. Tampereella mies asustelee vaimon ja kahden pienen koiran kanssa.  Urheilullisen Mikan suosikkituote on Craft Breakaway Jacket, joka toimii niin urheilussa kuin vapaa-ajallakin.

Craft Breakaway Jacket


Jussi Puuri

Myynnin tuki, markkinointi

041 512 3185, jussi.puuri@halftime.fi

Kouvolasta kotoisin olevan Jussin tehtäviin kuuluvat markkinointi sekä myynnin tukitoimet. Vapaa-ajalla Jussi viettää harrastuksissa eniten aikaa partion parissa tai kamera kaulassa kuvaillen. Suosikkituotteena Jussilla on urheillessa aina hyödyllinen ja monikäyttöinen Buff -huivi.

BUFF Original Monikäyttöpäähine


Mikko Ojapelto

myynti

040 770 9010, mikko.ojapelto@halftime.fi

Huittisista käsin operoiva Mikko tulee toimimaan Satakunnan aluella. Mikko on toiminut alalla jo yli 20 vuotta, joten hänellä on vankka kokemus mikä tuote sopii mihinkäkin tilanteeseen. 


Timo Katajamäki

myynti

050 436 3432, timo.katajamaki@halftime.fi


Keijo Hietanen

Hpj, yhtiön perustaja

0400 231 763, keijo.hietanen@halftime.fi