Yritys

Halftime Oy:n tarina

Laadukkaat yrityslahjat ja menekinedistämistuotteet muistetaan!

Halftime Oy on tamperelainen perheyritys, joka on toimittanut laadukkaita liikelahjoja ja menekinedistämistuotteita suomalaisille yrityksille ja yhteisöille jo vuodesta 1985.

Olemme ylpeitä työstämme ja siitä että voimme auttaa asiakkaitamme löytämään aina oikeat ideat sekä tuotteet heidän työntekijöilleen, asiakkailleen ja muille sidosryhmille. Aina asiakkaan omaa brändiä tukien.

Toimintamme on perustunut jo 30 vuoden ajan hyvään palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin ja osaavaan henkilökuntaan. Ja jatkuu edelleen samojen arvojen siivittämänä. Nykyisin olemme osa New Wave Profile -konseptia, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin erikoistunutta ketjua.

Mukava henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan, tervetuloa asiakkaaksemme!

Kimmo Kivimäki

Toimitusjohtaja, myynti

Ylöjärveltä kotoisin oleva Kimmo on ollut Halftimen palveluksessa vuodesta 2003 alkaen. Alun perin työharjoitteluun Halftimelle tullut Kimmo aloitti tämän vuoden alusta yrityksemme uutena toimitusjohtajana. Ylöjärvellä Kimmo asustelee vaimon ja kolmen pojan kanssa. Vapaa-ajalla mies on lähes yhtä kiireinen kuin töissä, mutta kun aikaa löytyy, niin Kimmon löytää jääkiekkoa pelaamasta. Suosikkituotteen valinnan hän toteaa olevan vaikea valinta, mutta lopulta hän päätyy CamelBak Forge -termosmukiin, joka sopiikin erityisen hyvin juuri liikkuvalle ihmiselle.

CamelBak Forge termosmuki


Satu Hietanen

Myynti, osto, reskontra

Tampereelta kotoisin oleva Satu on toiminut Halftimen riveissä jo vuodesta 1995. Sadun työnkuviin kuuluvat myyntityöt, osto ja reskontra. Viimeiset 16 vuotta Satu on asustellut Akaan Toijalassa yhdessä miehensä ja 15- ja 17-vuotiaiden poikiensa kanssa. Satu kuvaa itseään kiekko- ja pesisäidiksi, sillä poikien harrastukset ovat myös hänen harrastuksiaan. Jos aikaa kuitenkin jää poikien kuljettamiselta tai kentän äärellä jännittämiseltä, käy Satu Pilateksessa tai kävelyllä. Suosikkituotteita Sadulla on monia, mutta jokapäiväisessä käytössä hänellä on Kimmon tavoin CamelBakin Forge-termosmuki ja CamelBakin Eddy-juomapullo sekä kotona ruoanlaitossa Vingan Roaster Gourmet -vuoka.

CamelBak Forge -termosmuki

CamelBak Eddy -juomapullo

Vinga Roaster Gourmet -vuoka


Mika Ilkko

Myynti

Suomussalmella syntynyt, mutta Kajaanissa kasvanut pesäpallomies Mika astui Halftimen palvelukseen viime vuoden helmikuun alussa. Mikan tehtäviin yrityksessämme kuuluvat myyntityöt. Tampereella mies asustelee vaimon ja kahden pienen koiran kanssa. Halftimen lisäksi Mikan pelaa pesäpalloa MansePP:n edustusjoukkueessa. Urheilullisen Mikan suosikkituote on Craft Breakaway Jacket, joka toimii niin urheilussa kuin vapaa-ajallakin.

Craft Breakaway Jacket


Jussi Puuri

Markkinointi, myynnin tukitoimet

Kouvolasta kotoisin oleva Jussi on meidän uusin jäsen. Elokuun 2018 puolivälissä Halftimella työt aloittaneen Jussin tehtäviin kuuluvat markkinointi sekä myynnin tukitoimet. Tampereelle miehen toi työn lisäksi samalla paikkakunnalla asuva tyttöystävä. Vapaa-ajalla Jussi viettää harrastuksissa eniten aikaa partion parissa tai kamera kaulassa kuvaillen. Suosikkituotteen valinta oli Jussille erityisen haastavaa, sillä kaikkiin tuotteisiin hän ei ole vielä ehtinyt kunnolla perehtyä. Yksi tuote oli kuitenkin jo entuudestaan tuttu ja hyväksi havaittu: urheillessa aina hyödyllinen ja monikäyttöinen Buff -huivi.

BUFF Original Monikäyttöpäähine