Merkkaustavat

 

Logomerkkauksen monet mahdollisuudet

Tehdään yhdessä tuotteesta uniikki merkkaamalla siihen logosi, brändisi tai tapahtumasi. Tällä sivulla kerromme yleisimpiä tapoja merkata logo tekstiileihin. Käsittelemme painatuksen, brodeerauksen, keinonahkamerkin sekä kangasmerkin.

 

Brodeeraus

Brodeerauksella saadaan aikaan viimeistelty ja kestävä lopputulos, joka kestää hyvin aikaa. Brodeerauksessa merkattava aineisto ommellaan haluttuun kohtaan. Kyseinen merkkaustapa on suosittu varsinkin lippiksissä, kauluspaidoissa sekä takeissa. Brodeerauksessa voidaan käyttää useampaa eri väriä ilman lisäkustannuksia. Hintaan vaikuttaa brodeerauksen koko, eli kuinka monta tikkiä brodeeraukseen menee.

Brodeerauksen saralla yksi uutuus on 3D -brodeeraus, jossa brodeeraus saa kolmiulottaisen muodon. 3D -brodeerausta on saatavilla vain päähineisiin, ja minimitilaus 3D -brodeerauksen kanssa on 144 kpl.

 

Keinonahkamerkki

Keinonahkamerkissä logo on kaiverrettu merkkiin laserilla, joka jättää merkkiin näyttävät yksityiskohdat. Nämä merkit sopivat mm. neuleisiin, fleeceihin, takkeihin ja pikeepaitoihin. Merkit ovat saatavana ompelu-uralla, lämpö- tai itsekiinnittyvällä taustalla. Värivaihtoehtoina ovat musta, ruskea ja harmaa.

 

Kangasmerkit

Kangasmerkit ovat tyylikäs tapa esittää logoa. Merkkeihin on helppo ommella useampaakin väriä, ja myös omien muotojen tekeminen onnistuu hienosti. Kangasmerkeillä onnistuu tehdä pienempiä yksityiskohtia verrattuna brodeeraukseen, joten se sopii hyvin yksityiskohtaisten logojen merkkaukseen. Kiinnitys tuotteisiin onnistuu joko lämpöprässäämällä tai ompelemalla.

 

Mutta mikä merkkaustapa sopisi teille?

Valittu merkkaustapa riippuu pitkältä siitä, millainen merkattava logo on, mihin tuotteeseen sitä ollaan merkkaamassa sekä mitä ja miten halutaan viestittää ulospäin. Autamme mielellämme valitsemaan juuri teille sopivan merkkaustavan tai tarvittaessa tekemään ehdotuksen kuvan kanssa, mikä merkkaustapa toimisi logollanne parhaiten.

Yhteystietomme löydät tästä!