Colorissimo Optima Multitool -monitoimityökalu

Tuotekuvaus: Colorissimo Optima Multitool on monipuolinen ja kätevä monitoimityökalu, joka tekee arkipäiväisistä askareista helppoja ja nopeita. Tämä monitoimityökalu on suunniteltu tarjoamaan monia erilaisia toimintoja yhdessä kompaktissa paketissa, ja se on välttämätön apuväline niin ammattilaisille kuin kotikäyttöönkin.

Optima Multitoolin terävät ja kestävät osat ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Työkalussa on useita erilaisia toimintoja, mukaan lukien:

  1. Veitsi: Tarkka ja terävä veitsi tekee leikkaamisesta helppoa ja tarkkaa.

  2. Saha: Monitoimityökalun mukana tuleva saha soveltuu puun ja muun pehmeän materiaalin leikkaamiseen.

  3. Pihdit: Pihdit ovat erittäin hyödylliset monenlaisissa tilanteissa, kuten pienten esineiden tarttumisessa tai muttereiden kiristämisessä.

  4. Ruuvimeisselit: Erilaiset ruuvimeisselit mahdollistavat erilaisten ruuvien kiristämisen ja löysäämisen.

  5. Avaimenperä: Käytännöllinen avaimenperä kulkee mukanasi aina, jotta sinulla on se aina tarvittaessa saatavilla.

  6. Taltta: Taltta on hyödyllinen erilaisissa tarkkuutta vaativissa tehtävissä.

Colorissimo Optima Multitoolin kompakti koko tekee siitä helpon kuljettaa mukana repussa tai taskussa. Se sopii täydellisesti retkille, retkeilyyn, kotiaskareisiin tai ammattikäyttöön. Olipa kyseessä sitten pienten korjaustöiden tekeminen, ruoanlaitto retkellä tai muut monipuoliset tarpeet, Colorissimo Optima Multitool on luotettava kumppanisi monissa eri tilanteissa.

Tehokas ja monipuolinen, Colorissimo Optima Multitool tekee elämästäsi helpompaa ja auttaa sinua saamaan asiat tehdyksi nopeasti ja vaivattomasti.

Hinnasto

20 kpl erässä 44,00 € / kpl
30 kpl erässä 40,40 € / kpl
50 kpl erässä 36,50 € / kpl
100 kpl erässä 33,70 € / kpl

Hinnat sisältävät laserkaiverruksen.

 

 

Tuotemerkki: Colorissimo
Tuotekoodi: MM06