Vinga lahjakortti

Lahjakortti on vaivaton keino muistaa ja palkita henkilökuntaa tai yhteistyökumppaneita. Lahjansaaja on kiitollinen, sillä hän saa valita itselleen mieluisimman lahjan Vingan erittäin laajasta ja monipuolisesta valikoimasta. Tuotteita on valittavana lukuisilta arvostetuilta brändeiltä. Voimme räätälöidä korttien ulkoasua ja tilausjärjestelmää kullekin yritysasiakkaalle parhaiten sopivaksi. Järjestelmässämme on näkyvillä vain tuotteita, jotka ovat sillä hetkellä varastossa saatavilla. Sen vuoksi tilaaja saa aina järjestelmästä valitsemansa lahjan. Kaikissa korteissa on mukana suomalainen hyväntekeväisyyskohde.

Tutustu valikoimaan alla olevan linkin kautta (demokoodit myös esitettynä alla).

Vinga lahjakortti on saatavana myös sähköisenä versiona ja lahjakortti on mahdollista lähettää myös ulkomaille.


Hinnat:

Low Impact 47,50 € (testikoodi: LOWIMPACT-DEMO-FI, kopio testikoodi ja syötä se tämän linkin takaa löytyvälle kirjautumissivulle)

Low Impact -lahjakortti on vastuullinen valinta niille, jotka haluavat antaa vähemmän ympäristövaikutuksia aiheuttavan lahjan. Tuotteemme suunnitellaan ja valitaan huolellisesti, vastuullisen tuotannon huomioiden. Käytämme kierrätysmateriaaleja tai maailmanlaajuisesti tunnustettujen standardien mukaisesti sertifioituja materiaaleja. Huolellisesti valittu valikoima, joka sisältää noin 60 vaihtoehtoa.


Nobel 24,90 € (testikoodi: NOBEL-DEMO-FI, kopio testikoodi ja syötä se tämän linkin takaa löytyvälle kirjautumissivulle)


Classic 32,50 € (testikoodi: CLASSIC-DEMO-FI, kopio testikoodi ja syötä se tämän linkin takaa löytyvälle kirjautumissivulle)


Regal 47,50 € (testikoodi: REGAL-DEMO-FI, kopio testikoodi ja syötä se tämän linkin takaa löytyvälle kirjautumissivulle)


Extra 64,90 € (testikoodi: EXTRA-DEMO-FI, kopio testikoodi ja syötä se tämän linkin takaa löytyvälle kirjautumissivulle)


Imperial 84,90 € (testikoodi: IMPERIAL-DEMO-FI, kopio testikoodi ja syötä se tämän linkin takaa löytyvälle kirjautumissivulle)


Prestige 129,00 € (testikoodi: PRESTIGE-DEMO-FI, kopio testikoodi ja syötä se tämän linkin takaa löytyvälle kirjautumissivulle)


Crystal 495,00 € (testikoodi: CRYSTAL-DEMO-FI, kopio testikoodi ja syötä se tämän linkin takaa löytyvälle kirjautumissivulle)


Tutustu eri lahjakorttien tuotevalikoimiin alla olevan linkin kautta ja syöttämällä haluamasi kortin koodi:

Linkki valikoimaan

Tuotteet jaetaan Postnordin ja Matkahuollon kumppaneiden lähinoutopisteisiin.


LAHJAKORTTI FLEXIBLE HOME

Flexible by Vinga Home -lahjakortissa ostaja määrittää kortille hinnan. Se voi olla mikä tahansa summa 24,90€ – 5000€ välillä, joten se sopii hvyin myös erittäin joustavaksi henkilökunta- ja palkitsemislahjaksi. Lahjakortin saaja voi halutessaan itse lisätä kortin arvoa ja tilata vaikka useita tuotteita.

KORTTI Vinga Home HINTA Alk. 24,90 EUR TESTIKOODI:TEST-FI


KORTIN RÄÄTÄLÖINTI
Lahjakortti voi olla pdf -kortti tai perinteinen painettu kortti. Vakiokansikuosit on valittavissa kolmesta eri teemasta: neutraali, kiitos tai joulutervehdys. Sekä sähköisen pdf-, painetun -kortin, että kirjautumissivun ulkoasu on räätälöitävissä min. 50 kpl tilauksissa pientä lisämaksua vastaan. Painetuille kortille voidaan räätälöidä myös näyttävä lahjarasia, minimitilausmäärä: 50 kpl.

Lahjarasia: 3,90 € /kortti, ALV 0%.