Referenssi - ICT Elmo Oy

Elmo referenssihaastattelu

Vaivatonta yhteistyötä laadusta tinkimättä

Halftime on toiminut jo yli 10 vuotta tietoliikenneyritys ICT Elmo Oy:n yhteistyökumppanina liikelahjojen ja yritystekstiilien saralla. Asiakaslähtöisestä palvelustaan tunnetun Elmon pääkonttori löytyy Tampereelta, mutta asiakkaita palvellaan myös ympäri Suomen. Halftimen ja Elmon yhteistyö on molemminpuolista, sillä Elmo huolehtii Halftimen tietoliikenteestä. Elmon erinomainen palvelu onkin tullut myös meillä Halftimella huomattua nopeina reagointeina satunnaisiin tietoliikennekysymyksiin.


Haastattelussa meillä on Elmon markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Hyry, jonka kanssa meidän Kimmo Kivimäki on tehnyt jo pitkään yhteistyötä. Elmon kanssa olemme käyttäneet vuosisuunnittelua, jolloin yhdellä kertaa on kartoitettu kaikki tulevan vuoden tarpeet. Näin varmistamme sen, että kaikki tuotteet tulevat ajallaan ja ovat huolellisesti valittuja toimimaan käyttötarkoituksessaan. Lisäksi tämä näkyy suoraan myös ajansäästönä varsinkin asiakkaan puolella. 

Mistä yhteistyö Halftimen kanssa on lähtenyt liikkeelle?

  • "Vierailimme joskus kollegan kanssa Halftimen Hankintapäivillä, mutta meni pari vuotta sen jälkeen, ennen kuin yhteistyö teidän kanssanne lämpeni. Aikaisemmin liikelahjojen ja yritystekstiilien hankinta ei ollut niin keskitettyä, vaan jokainen hankki tuotteet, mistä itse parhaaksi katsoi. Nyt olemme tehneet jo monta vuotta Halftimen kanssa yhteistyötä, jolloin Kimmo tuntee meidän firman ja tietää, millaisesta tyylistä me pidämme. Oli kyse sitten asiakaslahjasta tai henkilökunnan vaatetuksesta, olen kokenut yhteistyön Halftimen kanssa hyvin vaivattomaksi. Ja laatu on ollut tuotteissa hyvää."

Mikä sai valitsemaan Halftimen yhteistyökumppaniksi?

  • "Aiemmin meillä ei tosiaan ollut vakitoimittajaa ja nyt yhteistyötä on tehty todennäköisesti jo yli 10 vuoden ajan. Vaikka yhtiö on muuttunut, niin aina on pystytty vastaamaan tarpeeseen. Tärkeitä asioita ovat olleet mutkattomuus ja helppous; sovituista asioista pidetään kiinni ja ilmoitetaan ajoissa, jos jokin toimitus myöhästyy."

Miten kommunikaatio Halftimen kanssa on sujunut?

  • "Kommunikointi on ollut sujuvaa, olemme käyttäneet niin sähköpostia, puheluita kuin whatsappiakin, ja vastauksia on saanut jopa toimistotyöaikojen ulkopuolella."

Millaisissa tilanteissa Elmo on käyttänyt liikelahjoja ja yritystekstiilejä?

  • "Tekstiilejä olemme pääosin hankkineet omalle henkilökunnalle sekä joskus myös asiakastapahtumiin, kuten kiitoslahjaksi golfissa. Vielä ei ole semmoista vaatetta tullut vastaan, mitä Kimmon kautta ei olisi järjestynyt. Lisäksi uusille elmolaisille annetaan työnaloituslahjana reppu, johon pakataan juomapullo, hiirimatto, tuubihuivi, t-paita ja huppari.
  • Muina tuotteina latauskaapeleita on mennyt paljon asiakkaille ja kaikkien koneiden mukana menevät hiirimatot sekä kynät. Golfissa asiakaslahjana on käytetty monitoimityökalua, joka on päässyt myös oman väen käyttöön. Ja tämä taas tuo varmuutta siihen, että tuote on oikeasti hyvä, kerran oma väki käyttää sitä myös vapaa-ajalla."

Mitä hyötyjä brändätyistä tuotteista yritys saa?

  • "Henkilöstömme käyttää ylpeydellä Elmon vaatteita ja tuotteita, jolloin tuotteet ovat ikään kuin liikkuvia mainoksia, joita käytetään myös vapaa-ajalla. Olemme keskittyneet siihen, että lahjat ovat laadukkaita, kestävät aikaa sekä tulevat käyttöön. Erityisesti latauskaapeleista olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja myyntimme on saanut välillä asiakkailta viestiä, jossa pyydetään toista latauskaapelia hävinneen tilalle. Myös henkilöstömme on tykästynyt latausjohtoon, sillä sen kautta voi ladata useamman laitteen kerralla ja tämä korostuu varsinkin paikoissa, joissa ei ole rajattomasti pistokepaikkoja, kuten veneessä."

Onko jokin tuote noussut erityisesti mieleen, joka olisi toiminut hyvin käyttökohteessaan?

  • "Tuubihuivit ovat olleet kovassa käytössä ja heijastimet ovat olleet simppeleitä ja tyylikkäitä. Oma väki on tykästynyt reppuihin, joita monet käyttävät myös työkäytössä. Retkeilybuumi on viime vuosina nostanut suosioitaan, jonka ansiosta riippukeinut ovat tykättyjä niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin keskuudessa. Ensimmäisen riippumaton sain teiltä Halftimelta 10 vuotta sitten ja se on vieläkin käytössä, eli laatu on hyvää. Elmon reppuun on helppo pakata riippumaton lisäksi myös Elmon logolla brändätyt vesipullo ja huppari ja ei muuta kuin retkelle!"

Elmon toimintaan voit tarkemmin tutustua heidän nettisivuillaan: https://www.elmo.fi/

Alta näet osan Elmolle vuosien mittaan tehdyistä toteutuksista.

« Takaisin