Halftime Oy:n myyntinäyttely

Haluatko löytää täydelliset liikelahjat ja yritystekstiilit, jotka edustavat yrityksesi arvoja ja vahvistavat brändiäsi? Etsitkö laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita, jotka jättävät vaikutuksen niin asiakkaisiin kuin työntekijöihinkin? 

Myyntinäyttelyssämme on tarjolla monipuolinen valikoima tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan yritysten tarpeita ja toiveita. Tarjoamme laadukkaita liikelahjoja, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tilaisuuksiin, kuten asiakastapaamisiin, yritystapahtumiin ja kampanjoihin. Valikoimastamme löydät muun muassa tyylikkäitä kyniä, laadukkaita muistivihkoja, käytännöllisiä elektroniikkatuotteita ja paljon muuta. Näiden tuotteiden avulla voit antaa arvostetun lahjan, joka jättää pysyvän muistijäljen vastaanottajalle.

Myyntinäyttelyssämme sinulla on mahdollisuus tutustua tuotteisiimme lähietäisyydeltä ja saada asiantuntevaa apua valintojesi tekemiseen. Ammattitaitoiset myyntiedustajamme ovat paikalla vastaamassa kysymyksiisi ja auttamassa sinua löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat liikelahjat ja yritystekstiilit.

Tule inspiroitumaan ja tekemään ostoksia! Myyntinäyttelymme sijaitsee Tampereella Sammon valtatien varrella. Olemme auki arkisin klo 8-16, mutta parhaiten palvelua saat varaamalla ajan etukäteen. Ajanvarauksen voit tehdä ottamalla meihin yhteyttä:

 info@halftime.fi
 03 3138 0800

« Takaisin