MoonHammock Mammock- jättikokoinen riippumatto

Kategoriat: Retkeilyvälineet
Tuotekuvaus: MAAILMAN SUURIN RIIPPUMATTO - ALKUPERÄISVALMISTAJAN AITO MAMMOCK!   

Rentoudu lomalla tai vaikka kotipihalla tyylikkäästi aidossa tähtitaivaan kokoisessa Mammock MoonHammockissa!  
Valmistettu laskuvarjokankaasta.

Mammock koon edut: yksin tai kaksin tai isolla porukalla käytettynä voit asettua vinottain ja toimii unelmamukavana vuoteena parvekkeella tai kesäyössä. Lisäksi Mammockissa on tilaa viettää vaikka koko aurinkoinen päivä. 
 
Materiaali kunnioittaa kehon verenkiertoa eikä synnytä painepisteitä tarjoten näin mitä mukavimmat unet ja fiiliksen. Kestää kosteutta ja kuivaa nopeasti. Hengittävää materiaalia.

Toimitetaan integroidussa puolikuun muotoisessa vetoketjullisessa kuljetuspussissa jonka voi päätylenkeistä sitoa repun päälle ja jota voi tarvittaessa käyttää myös tyynynä. Koukut päissä ruostumatonta terästä. Kuljetuspussin pituus 39 cm, halkaisija 18 cm.

Konepestävissä 30C, jos on riittävän iso pesukone.
Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Valmistettu Balilla.  

Hammock on listattu Madventures -seikkailijan oppaan "Must Have TOP-10" -varustelistalle.  
 
Kiinnitysnarut eivät sisälly toimitukseen, suosittelemme hankkimaan Ticket To The Moon kiinnitysköysipussin tai muut kestävät kiinnitysköydet (esim. Beal tarvikenaru, min. 5 mm). 

Tuotekoodit:

Puna-keltainen > TMM3437

Sini-turkoosi > TMM3914

 

Tuotemerkki: Ticket To The Moon
Värit: sini- turkoosi TTTM-M-3914
Tuotteen koko: Paino vain 1600g, kantavuus ainakin 450kg (testihenkilöt loppuivat kesken, mukaan olisi vielä mahtunut porukkaa), pituus 6 m koukusta koukkuun, makuupituus riittävä, leveys 2,30m.