Pulse kristalliset viinilasit 4kpl

Kategoriat: Keittiö ja grillaus
Tuotekuvaus: 4 kappaleen pakkaus kristalliviinilaseja.

MUOTOILU:

Kaksi uutta lasisarjaa, Pulse ja More, ovat Ingegerd Råmanin ja Erika Lagerbielken suunnittelutyön tulos. Lasit ovat klassisia esimerkkejä taitavasta muotoilusta, joka miellyttää niin silmää, nenää kuin makuhermojakin. Juoma pääsee oikeuksiinsa muotoilun luonteikkuudesta ja tasapainosta tinkimättä. Toivomme, että näistä laseista tulee suosikkeja ja että niitä käytetään kattauksessa kerta toisensa jälkeen.

 

TOIMIVUUS:

Kuluttajalle monikäyttöisyys on yhtä tärkeää kuin muotoilu. Monet suosivat maltillisempaa lasimäärää, koska täydellinen lasisarja vie kaapista paljon tilaa. Sen vuoksi on tärkeää, että muotoilu kestää aikaa. Nämä lasit sopivat yhtä hyvin niin puna- ja valkoviinin, oluen, veden kuin muiden alkoholittomien juomien tarjoiluun.

 

KÄTEVYYS:

Orrefors lopetti vuonna 1991 lyijyn käytön omassa lasituotannossaan, minkä ansiosta lasimme kestävät tätä nykyä kovaakin lämpöä. Lisäksi tiskikoneista ja astianpesuaineista on tullut niin hellävaraisia, että voimme vihdoin julkistaa monien odottaman uutisen – Orreforsin lasit voi pestä tiskikoneessa. Kuluttajat voivat siis käyttää lempilasejaan niin juhlassa kuin arjessa.

 

Samaan sarjaan kuuluu myös Pulse- olutlasit sekä -vesilasit

Tuotemerkki: Orrefors
Tuotekoodi: 6295302