10: Srixon Z-star -logopallot

Kategoriat: Golfpallot
Tuotekuvaus:

Srixon Z-Star on ensiluokkaisen laadukas kolmiosainen pallo. Pallon ydin on keskeltä äärimmäisen pehmeä, mutta kovenee asteittain kuorta kohti. Rakenne vähentää spinniä ja parantaa pallon nopeutta pitkillä lyönneillä. Pallon kuoressa oleva Spin Skin -käsittely tuottaa voimakkaan spinnin lyhyillä, greenille suuntautuvilla lyönneillä heikentämättä pehmeää tuntumaa. Erilaisten kerrosten ansiosta pallo saavuttaa sen nopeuden ja hallittavuuden, joita vaaditaan ammattilaistason golfissa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Tech-dimple-60ec7acf0b.jpg?preset=medium

338 Speed Dimble, Dimple-kuviointi on suunniteltu siten, että lentoradasta tulee läpäisevä. Lisäksi se tekee pallosta erittäin vastustuskykyisen tuulelle ja sateelle.

tech-skin-spin-98529d02ea.jpg?preset=med

Spin Skin, Pallo on kehittynyt edeltäjästään. Hieman entistä paksumpi uretaanikuori ”tarttuu” paremmin palloon luoden suuremman kitkan, mikä puolestaan johtaa voimakkaampaan spinniin greenille suuntautuvilla lyhyillä lyönneillä.

tech-fast-layer-1db02f30f9.jpg?preset=me

Fast Layer, Ydin on pehmein keskeltä ja muuttuu kovemmaksi asteittain kohti reunaa. Rakenne takaa pehmeän tuntuman ja kovan pallon nopeuden.

Tuotemerkki: Srixon
Tuotekoodi: 376.110
Värit: valkoinen ja keltainen
Minimi: 12 tusinaa logopainettuna
Toimitusaika: 3-5 viikkoa vedoksen hyväksymisestä