Srixon AD333 ja softfeel -logopallot

Kategoriat: Golfpallot
Tuotekuvaus:

Srixon AD333:

TÄYSIN UUSI SRIXON AD333  7

Yhdestä maamme suosituimmasta golfpallosta on lanseerattu täysin uusi nyt jo seitsemäs versio.
Yksi myydyimmistä kaksikerrospalloista Euroopassa. Soveltuu keskivertopelaajalle, joka hakee lyöntiinsä lisää pituutta ja suoruutta.

Uusi Srixon AD333 on optimoitu yli 80 mph mailanpäännopeuksille. Pallo on saanut Srixon Z-star pallosta tutun toisen sukupolven SpinSkin kitkakuoren, joka lisää pallon ja mailan välistä kitkaa yli 20 % parantaen pallon lähipeliominaisuudet useiden merkkien kilpapallojen tasolle. Ohuempi ja pehmeämpi kuori on mahdollistanut pallon lähtönopeuden kasvattamisen ilman, että lähipelitunne muuttuu kovemmaksi. Uusi 324 kuoppainen pintakuviointi vähentää pallon kitkaa ja tehden pallosta vakaamman kaikissa tuuliolosuhteissa. Pallo on siis edeltäjäänsä parempi kaikissa kolmessa golfpallon tärkeimmässä tekijässä; lähtönopeudessa, lähipeliominaisuuksissa sekä tuulikäyttäytymisessä.

Srixon Ad333 on jo tähänkin asti ollut lähes kilpatason pallon suorituskyvyn ja tunteen omaava 2-osainen pallo. Tämä uusi versio nostaa kestosuosikin vielä astetta paremmaksi jokaisella osa-alueella ja todelliseksi vaihtoehdoksi myös kalliimmille uretaanikuorisille palloille.

Srixon soft feel:

Srixon SoftFeel asettaa riman korkealle matalapuristepallojen kategoriassa. Pehmeämpää osumantunnetta ei markkinoilta löydy. Täydellinen valinta, kun haluat pehmeän lähipelituntuman ja pallon, joka toimii jo alle 80 MPH mailanpäännopeudella.


Srixon soft feel Lady:

Naisten keskimääräiselle mailanpäännopeudelle optimoitu Srixon SoftFeel Lady on täydellinen valinta naisharrastajille sekä junioreille. Tämä pallo lähtee optimaaliselle lentoradalle jo erittäin alhaisella lähtönopeudella. Pehmeä todella miellyttävä pallo lähipelissä.

 

Tuotemerkki: Srixon
Minimi: 12 tusinaa logopainettuna
Toimitusaika: 3-5 viikkoa vedoksen hyväksymisestä