16: Srixon AD333 ja softfeel -logopallot

Kategoriat: Golfpallot
Tuotekuvaus:

Srixon AD333:

Kaksi kuorinen AD 333 on suunnattu laajalle pelaajajoukolle – kuori on kestävä, lento- ja lähipeliominaisuudet lähes tour-pallojen tasoa ja hinta huomattavasti matalampi. Myös AD333:ssa on uusi Spin Skin -pinta. Kompressioluku on 79, eli pallo sopii yli 80 mailia tunnissa lyöville pelaajille. AD333:sta saa sekä valkoisena että keltaisena.

Srixon soft feel:

Nimensä mukaisesti Soft Feel tarjoaa pehmeää tuntumaa, vaikka onkin niin sanottu distance-pallo. Matala kompressio (71) auttaa pallon pitkälle hitaammallakin mailanpäännopeudella. Se myös auttaa pitämään pallon linjassa eli vähentää sivukierteitä jonkin verran. Paras etu pallosta saadaan, kun mailanpään nopeus on alle 90 mailia tunnissa. Ionomer-kuori tuntuu kädessä kovalta, mutta toimii lähipelissä kuitenkin hienosti.


Srixon soft feel Lady:

Naisten keskimääräiselle mailanpäännopeudelle optimoitu Srixon SoftFeel Lady on täydellinen valinta naisharrastajille sekä junioreille. Tämä pallo lähtee optimaaliselle lentoradalle jo erittäin alhaisella lähtönopeudella. Pehmeä todella miellyttävä pallo lähipelissä.

 

Tuotemerkki: Srixon
Värit: Valkoinen ja keltainen
Minimi: 12 tusinaa logopainettuna
Toimitusaika: 3-5 viikkoa vedoksen hyväksymisestä