Virtuaalinen Stand Up esitys

Pidä mieli positiivisena ja virus negatiivisena!

Nyt voit tarjota työntekijöillesi ja asiakkaillesi unohtumattoman elämyksen virtuaalisen stand up -esityksen muodossa. Tämä jos mikä piristää etätyöarkea. Esitys tullaan näyttämään yhdessä asiakkaan kanssa sovitulla tavalla ja alustalla. Esityksen kesto on 20 minuuttia ja se voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan. Esiintymässä ovat Tampereen lahjat stand upille: Antti Syrjä sekä Kimmo Aro.

Antilla on 17 vuoden kokemus verkkoviestinnästä ja IT-maailmasta. Tässä ohessa hän on kiertänyt Suomea yli 900 stand up -keikan verran. Kimmo taas päätyi pokeriammattilaisesta myymään ja vetämään hyvinvointivalmennuksia. Tämän jälkeen hän siirtyi stand upin pariin ja tekee myös juontokeikkoja.

Koska yleisö on stand upissa komiikan tärkein osa, kaikki perinteiset stand up -jutut eivät toimi etänä. Siksi tähän esitykseen valitaan vain videoformaattiin sopivia juttuja. Ennen esitystä yritykselle tehdään pieni kysely, jonka pohjalta esiintyjät kirjoittavat teille räätälöityä sisältöä ja käyden läpi samalla päivän polttavia puheenaiheita.

Tällä palvelulla pystyt korvaamaan esimerkiksi perutut tykypäivät tai asiakastapahtumat tuomalla iloa sidosryhmien ja työntekijöiden arkeen. Lisäksi tuet samalla paikallisia esiintyjiä. Pistetään siis hyvä kiertämään.

Hinnaltaan esitys on 590,00 € / 20 minuuttia. Hinta on alv. 0% (arvonlisäveroa ei suoriteta esiintyvän taiteilijan tai muun julkisen esiintyjän ja urheilijan palkkiosta).

Lisätiedot sekä esityksen tilaamisen voit hoitaa joko soittamalla meille 03 3138 0800 tai laittamalla viestiä info@halftime.fi

Katso Karanteenikoomikoiden esittelyvideo klikkaamalla tästä!

#EtäkomiikkaaEtäkokouksiin

« Takaisin