3 Tapaa Menestyä Messuilla

Messuissa on valtava potentiaali kasvattaa liiketoimintaasi. Tästä uutiskirjeestä löydät kolme eri keinoa, joilla varmistat onnistuneet messut yrityksellesi.

1. Ensivaikutelma


Messuhenkilökuntasi siisti ja yhtenäinen ulkoasu antaa messupisteellesi luotettavan ja helposti lähestyttävän ensivaikutelman. Lisäksi messuvieraille henkilökuntasi saattaa olla ensimmäinen kontakti yrityksestäsi, joten messutyöntekijöiden valintaan ja vaatetukseen kannattaa panostaa. Siisti ja yhtenäinen vaatetus yhdistettynä ystävälliseen palveluun on onnistuneiden messujen ensimmäinen tärkeä askel.

Meidän suosituksemme:

J. Harvest & Frost Red Bow 20 -kauluspaita

89,95 € / kpl

Tyylikäs kauluspaita, joka on 100 % puuvillaa! Itsestäänsiliävän kankaan ansiosta tätä kauluspaitaa ei tarvitse silittää! Paita on saatavilla Regular, Slim Fit tai Woman -mitoituksella.

Code18 huppari

69,00 € / kpl

Suomessa suunniteltu korkeatasoinen huppari, jossa vetoketjutaskut ja korkea kaulus. 80 % puuvillakangas estää nukkaantumista ja tuntuu hyvältä ihoa vasten.

Printer Jog collegetakki

44,95 € / kpl

Sporttinen takki polyesteriä. Alas asti menevä vetoketju ja vetoketjutaskut. Kauluksen kiristysnauhat kaksiväriset, niskassa kontrastivärinen nauha. Saatavilla sekä miesten, että naisten mallit.

 

2. Giveaway-tuotteet

"Kukapa ei lahjoista pitäisi?"

Erilaiset giveaway -tuotteet ovat varma tapa jäädä ihmisten mieleen. Niillä voidaan saada aikaan myös pitkäaikaisempaa markkinointia, jos tuote (esimerkiksi kangaskassi) jää asiakkaan käyttöön myös messujen jälkeen. Lisäksi giveaway-tuotteet ovat hyvä tapa houkutella asiakkaita messupisteellesi. 

Meidän suosituksemme:

Ring -puhelinpidike

2,70 € / kpl

Älä anna puhelimesi enää pudota käsistäsi. Tällä Ring-puhelinpidikkeellä puhelin pysyy näppärästi kädessäsi. Lisäksi pidike toimii myös puhelimen tukena esimerkiksi videota katsellessa.

Heijastin magneetilla

2,24 € / kpl

Tämä heijastin ei jätä reikiä vaatteisiin, sillä se kiinnitetään magneetilla, esimerkiksi takin hihaan. Heijastin on mahdollista tehdä haluamaanne muotoon.

Vesipullot omalla etiketilläsi

1,50 € / kpl

Nyt lähde- sekä kuplavesi omalle yrityksellesi tai seurallesi brändättynä. Vesi tulee puhtaasta pohjoisesta luonnosta. Täysin ilman lisäaineita, paitsi kevyt hiilihapotus hiilihappoversiolle. 

Lisää giveaway-tuotteita löydät tästä.

Kokosimme lisäksi valmiin messusetin, johon pääset valitsemaan itse haluamanne tuotteet. Lue lisää alta:

 

3. Osallistaminen

Messuilla näytteilleasettajat kilpailevat ihmisten huomiosta. Ota siis messuille mukaan jotain asiakkaita osallistavaa, joka toimii magneetin lailla messuvieraiden houkuttelijana. Tämä voi olla esimerkiksi kilpailu, tietovisa tai onnenpyörä - vain luovuus on rajana. 

Meidän suosituksemme:
Osallistavan ohjelmanumeron yksi tärkeä osa on siitä saatavat palkinnot. Palkinnot antavat messuvieraille syyn osallistua ohjelmapisteellenne. Seuraavassa on esiteltynä muutamia loppuvuoden hittituoteita, jotka toimisivat hyvin myös messujen palkintoina.

Xoopar Octopus latauskaapeli

5,50 € / kpl

Monikäyttöinen latauskaapeli, josta löytyy USB C-, Micro USB-, USB- sekä lighting (iPhone, iPad) latauspäät. Helppo ottaa mukaan ja kuljettaa laukussa. Erinomainen myös avaimenperänä.

Clique heijastava nyörireppu

9,90 € / kpl

Suurilta osin heijastavasta materiaalista tehty Clique Smart Backpack Reflective reppu on täydellinen valinta pimeisiin aamuihin tai iltoihin.

Corkscrew Pom Pom pipo

10,50 € / kpl

Nuorekas tupsupipo sisäisellä pörrölämmikkeellä. Laaja valikoima erilaisia värivaihtoehtoja.

 

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua messuille valmistautuessa. Autamme mielellämme teitä kaikissa messuihinne liittyvissä vaatetus- ja liikelahja-asioissa. 

 

P.s. Tässä myös yksi idea messuosastonne sisustamiseen - Kooduu monitoimivalaisin!

Kooduu Monitoimivalaisin

128,00 € / kpl (hinta riippuu tuotteen koosta)

Kooduu on älykäs led-valaisin, jossa on mukana laadukas Bluetooth-kaiutin sekä kylmäcooleri juomille. Kaiuttimen avulla voit kuunnella musiikkia langattomasti missä tahansa yhteensopivasta Bluetooth-laitteesta.